Dash Cam 46

  • Cikkszám: kizárólag partnereknek
  • Gyártói cikkszám: kizárólag partnereknek
  • EAN: kizárólag partnereknek
  • Készleten: 2 db
Az árak megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!
Háttéradatok
Rövid leírás:

Kisméretű, diszkrét menetrögzítő kamera 1080p FullHD felbontással
Széles, 140 fokos látószög 1080p FullHD felbontásban
Automatikusan elmenti a felvételt baleset érzékelése esetén
Dash Cam Auto Sync funkció, mely egyszerre akár 4 kamerát is kezel a Garmin Drive™ alkalmazáson keresztül
Vezetői értesítések ráfutásos ütközésre, sávelhagyásra² és arra, ha a forgalom megindul
Sebességmérő-kamera figyelmeztetés funkció a beépített adatbázissal³

Ismertető:

Rögzítse a látványt
A széles, 140 fokos látószögével akár a keresztező forgalmat is rögzítheti, így pontos információja lesz időponttal és GPS adatokkal, így biztosan látható lesz, hogy mikor és hol történt az esemény. Folyamatosan rögzít, a régi adatokat felülírva, biztosítva, hogy ha szükséges, a felvétel rendelkezésre álljon. Visszajátszható az elmentett videó a készüléken vagy a telefonon a Garmin Drive alkalmazásban.
Dash Cam Auto Sync
Dash Cam Auto Sync vezeték nélküli kapcsolódással irányíthat egyszerre akár 4 kamerát is, így virtuálisan 360°-os lefedettséget kínál. A Garmin Drive alkalmazással akár kép a képben módon is megtekintheti két kamera képét. Így még könnyebb megosztani a felvételeket a hatóságokkal vagy az ismerősökkel.
Vezetői értesítések
Még biztonságosabban vezethet, mivel a készülék képes figyelmeztetni ráfutásos ütközésre, sávelhagyásra, vagy arra, ha megindul a forgalom. Mindezen felül akár a sebességmérő kamerákat is jelezheti³.
Ossza meg utazásának élményét a Travelapse funkcióval
A Travelapse felvételi mód egy egyszerű, de szórakoztató összefoglalót kínál utazásáról, amely akár több órányi felvételt is percekbe tömörít.
Extra USB csatlakozás
Az alaptartozék kettős USB adapter lehetőséget biztosít a készüléke és mobiltelefonja egyidejű tápellátására. Szintén alaptartozék a két kábel, amivel akár fejjel lefelé is felszerelheti készülékét.

Védelem parkoláskor is
A Parking üzemmód akkor is rögzíti az autó környezetét, ha az áll és a motor nem jár. Automatikusan felvételt készít, ha mozgást érzékel (ehhez szükséges az opcionális parkoló kábel).

Beépített Bluetooth® és Wi-Fi®
A beépített Bluetooth és Wi-Fi csatlakozással még könnyebb a felvételek megtekintése a Garmin Drive alkalmazással.

²Egyes körülmények akadályozhatják a figyelmeztető funkciók működését. Bővebb információk:Garmin.com/warnings részletek (angol nyelven)
³A sebességmérő-kamera riasztások nem minden területen érhetők el. Opcionálisan megvásárolhatók: a Garmin.com oldalán

The Bluetooth szó és logo a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, a Garmin engedéllyel használja. A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye.

Szín
Fekete
Az adatlapon található információk a gyártó által megadott adatok. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni. Az oldalon látható kép illusztráció.
Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS