Hírek

Huawei P9

2017-11-27
A Huawei fogyasztói üzletága Londonban egy nagyszabású rendezvény keretében mutatta be legújabb zászlóshajó termékét, a P9-et, amely a Huawei és a Leica Camera AG együttműködésének első terméke.

SONY XPERIA Z5

2016-03-07
Örökítsd meg a múló pillanatot. Leggyorsabb autofókuszunkkal az egy szempillantás alatt lezajló eseményeket is megörökítheted
Az Xperia Z5 segítségével kihasználhatod az élet legjobb fotólehetőségeit – még mielőtt lemaradnál róluk. Eddigi legjobb kamerás mobilunk a hibrid autofókusszal a sebesség és pontosság mintaképe. 23 megapixelével és lenyűgöző ötszörös zoomjával az Xperia Z5 még a legröpkébb pillanatokat is el tudja kapni. Ragyogóan tisztán. Elsőre.

Samsung Galaxy S7 és S7 edge

2016-03-07
Mint arra számítani lehetett, a külső tényleg nem változott sokat a S6 modellekhez képest, maradt többek között a fém keret és az üveg hátlap. A Samsung mérnökei azonban most megoldották a vízállóságot: az S7 és az S7 edge is IP68-as tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy akár 30 percet is kibírnak 1.5 méter mélyen a víz alatt. Mindez fölösleges zárósapkák nélkül, a tömítések a készülék belsejében vannak.